А с сосками мужчины все же очевидно,как белый день! Что я помню из детства, когда у меня еще и намека не было на грудь... когда я выбегала на улицу (в деревне) и чувствовала например холод, то первым,что сжималось в моем организме - это соски)) далее сигнал передается от нервных окончаний в мозг, так как в соске целый пучок этих самых окончаний. Ежели жарко, то опять же сигнал в мозг,и тело расслабляется... так что у мужчин это в первую очередь терморегуляция, в самих же грудных железах находится и лимфатическая система - иммунитет. Ничего не бывает зря!! Ну тем более у мужчины!
нашла несколько грубых ошибок, увы надо переснять- не заметила при сьемке и монтаже. Водородные связи наоборот. И При обьяснении как пользоваться таблцей генетичесокго кода говорится одно и пишется и оказывается другое. Не А, а У
Угруповання популяцій організмів
різних видів, які населяють певну ділянку біосфери з однорідними умовами
існування і тісно взаємодіють між собою складають біоценоз. Кожен біоценоз характеризується певним видовим
різноманіттям, біомасою, продуктивністю.
Основою біоценозів є
фотосинтезуючі організми.
Популяції організмів різних видів, які входять до складу певного біоценозу
тісно взаємопов’язані між собою і з умовами середовища - це носить назву біогеоценози. Їм властиві цілісність,
стійкість, здатність до саморегуляції, підтримання гомеостазу і самовідтворення. Всередині
екологічної системи органічні речовини створюються автотрофними організмами
(наприклад, рослинами). Рослини поїдають тварини, яких, у свою чергу, поїдають
інші тварини. Така послідовність називається харчової ланцюгом; кожна ланка харчового ланцюга називається
трофічною рівнем (грец. trophos «харчування») Організми першого трофічного рівня називаються первинними продуцентами. На суші більшу частину продуцентів
складають рослини лісів і лугів; у воді це, в основному, зелені водорості. Крім
того, виробляти органічні речовини можуть синьозелені водорості та деякі
бактерії. Організми другого трофічного рівня називаються первинними консументами, третього трофічного рівня
- вторинними консументами і т. д.
Первинні гетеротрофи - це травоїдні
тварини (різні комахи, птахи і звірі на суші, молюски та ракоподібні у воді) і
паразити рослин (наприклад, паразитуючі гриби) . Вторинні гетеротрофи - це м'ясоїдні організми: хижаки або паразити.
У типових харчових ланцюгах хижаки виявляються більшими на кожному рівні, а
паразити дрібнішіми. Існує ще одна група організмів - редуцентів. Це сапрофіти (зазвичай, бактерії і
гриби), що живляться органічними залишками мертвих рослин і тварин (детритом).
Детритом можуть також харчуватися тварини - детрітофагі, прискорюючи процес
розкладання залишків.
Детрітофагов,
у свою чергу, можуть поїдати хижаки. На відміну
від пасовищних харчових ланцюгів, що починаються з первинних продуцентів (тобто
з живого органічної речовини), детрітні харчові ланцюги починаються з
детриту (тобто з мертвої органіки).
У
схемах харчових ланцюгів кожен організм представлений живляться організмами
якогось певного типу. Дійсність набагато
складніше, і організми (особливо, хижаки) можуть харчуватися самими різними
організмами, навіть з різних харчових ланцюгів. Таким чином, харчові
ланцюги переплітаються, утворюючи харчові мережі. Примеры цепей
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]
Зайти на портал
СКАЙП/ В КОНТАКТЕ
Онлайн консультация
Если повезёт)) Нажимайте на все что пишется. Не обращайте внимание на слова про необходимые приложения или поставьте там галочку. Там просто!!
ВКонтакте))